Thirza Beckeringh


Psychosociaal Therapeut | Yogadocent


Mijn naam is Thirza Beckeringh (1975). Ik ben moeder van 3 schitterende kinderen en woonachtig in De Betuwe. Mijn hele leven al ben ik dol op de natuur en ben ik het liefste buiten.

Ik was als kind al intuititef en dapper, een vrijbuiter, slim, een soort Ronja de Roversdochter. Een puur en nieuwsgierig kind dat alles op gevoel deed.

In mijn werkzame leven ben ik erg zoekende geweest naar wat bij mij paste. Bij Capgemini vond ik mijn kracht om patronen te zien en te werken met focus en detail. Bij de Politie Rotterdam-Rijnmond herkende ik mijn liefde voor het werken met mensen, kordaat en to the point zijn. In mijn werk als yogadocent voor verschillende studio's, sportscholen en instanties leerde ik terugkeren naar mezelf, mijn kracht, de rust van binnen. Ik leerde lichaamswerk, ademwerk, en oosterse helingstechnieken. Ik volgde verschillende opleidingen op het gebied van Yoga,  meditatietechnieken, intuïtieve ontwikkeling en de HBO -opleiding tot Psycho-Sociaal Therapeut volgens de Wielwerkmethode.

Mijn ervaring

Inmiddels ben ik al jaren gecertificeerd yoga- en meditatiedocent, Mind-Walk© Trainer, Natuurtherapeut en afgestudeerd als Psychosociaal therapeut volgens de Wielwerkmethode. Daarnaast heb ik mijn Reiki III Master certificaat behaald.

Ik ben ervaringsdeskundige in het trauma van een alleengeboren tweeling, het onderwerp van mijn afstudeerscriptie, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Daarnaast hou ik mij vooral bezig met klachten die veroorzaakt worden door dieperliggende blokkades en trauma's, belemmerende, herhalende gedragspatronen en psychische klachten die tot uiting komen in het lichaam.


Mijn drijfveer en passie

is mensen bewust te maken van hun lichaam, emoties, energie en geest. Te zien wat ik vaak al snel zie; jouw kern, jouw passie, jouw kracht, ook wanneer die diep verstopt zit. Daarnaast ben ik dol op de natuur en gebruik ik haar als spiegel en locatie voor al mijn trainingen en coaching. Middels holistische therapie kan ik mensen een breed scala aan mogelijkheden aanbieden, zodat er altijd iets is wat voor jou past. Ik heb veel cognitieve én spirituele kennis en combineer deze graag. Ik denk in mogelijkheden en niet in de onmogelijkheden van jou.


Waar ik goed in ben?

Ik zie heel snel (onbewuste) patronen, verbindingen tussen oorzaak en gevolg van gedachten, energie en emoties op je gedrag en lichaam. Ik kan mij goed invoelen in de gedachten en gevoelens van een ander. Ik ben eerlijk en to-the-point en hou je met veel liefde een spiegel voor. Daarnaast stimuleer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen, jouw ware natuur te vinden én te leven!

Mijn intuïtie is zeer sterk ontwikkeld en ik kan jou helpen jezelf (weer) in je kracht te zetten. Ik ben spiritueel én sta met beide voeten in de klei. Therapie bij mij is geen langdurig verhaal van om de hete brei heen, maar vrij snel naar de échte kern van jouw blokkade. Daarom komen bij mij vaak clienten die al meerdere therapieën hebben gehad, waarbij ze het gevoel hebben nog niet (goed) geholpen te zijn. Bij mij weet je vrij snel waar je aan toe bent, waar je oplossing ligt en kun je zelf bepalen of je daar, samen met mij, doorheen wilt. Ik ben eerlijk en direct, gepassioneerd en volledig toegewijd aan jouw proces. Ik verwacht dan ook van jou dat je echt een verandering wilt in je leven en daarvoor jezelf op nummer 1 zet.


Heb je alles al geprobeerd, heb je minder goede ervaringen met therapieën uit het verleden, wil je nu écht aan de slag met jezelf om de beste versie van jezelf te worden? Neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat bij jou past.

Therapeut erkenning KTNO

De KTNO is een platform voor kwaliteitsborging van vakopleidingen, modules en bij- of nascholingen. Zij geven accreditaties af zodat jij weet dat ik mijn opleiding tot therapeut heb gevolgd bij een instituut dat voldoet aan de hoogste eisen. Wielwerk Therapeut Accreditatie door KTNO onder nummer K5355

Diploma erkenning CRKBO

Wielwerk Opleidingen is geregistreerd en goedgekeurd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en voldoet aan alle kwaliteitseisen van dit overheidsregister.

Kwaliteitserkenning

Wielwerk Opleidingen is erkend door de GRO, de GAT Register Opleidingen.